+1 (813) 327-5100

Вашиот извор на финансирање за заеми за хотели брзо

We specialize in providing mortgage financing to franchise license holders of major hotel brands including Marriott, Hilton, IHG, Choice, Hyatt, Radisson, Wyndham, and Best Western.

Spirides 100 Years Badge

Изградба, рефинансирање на долг и стекнување
Loans – Fast, Fair & Simple

Through our nationwide network of lenders and other sources of capital Spirides Hotel Finance Company provides financing for hotel, motel, and resort owners and developers across the United States to fund new ground-up construction projects, acquisitions, debt re-financings, and renovations.  We have the expertise and the capacity to quickly fund any type of hotel capital project.  The size of the financing products we provide for our customers typically ranges from $2,000,000 and upwards.

handshake icon

Градежни заеми

Want to build a new franchise prototype hotel from the ground up? We can arrange financing for that.

Holiday Inn Express photo
money icon

Рефинансирање на долгот

Ако вашата хипотека созрева, тогаш е време за рефинансирање. Можеме да помогнеме при рефинансирање на еден хотел или портфолио на хотели.

Hampton Inn photo
house icon

Стекнување заем

Сакате да го проширите својот отпечаток со купување на друг хотел што има постоечки готовински текови и да го реновирате за конверзија на бренд?

Hilton True Florence photo

Други производи и услуги што ги нудиме

money chart icon

FF & E и финансирање на обнова

Ние можеме да организираме да финансирате преку лизинг или други финансиски возила речиси секаков вид хотелски мебел, опрема и опрема, вклучувајќи текстилни меки производи како теписи и третмани со прозорци.

balance icon

Префериран капитал

Иако е поскапо од финансирање на долгови, со добивање на повластена инвестиција за вашиот хотел, можно е да постигнете до 95% заем по цена / 95% заем до вредност на капитална структура / капитал на финансиски проект.

document icon

Забелешка Купување

Сакате да станете сопственик на хипотека на хотел и да ви плаќаат исплати на хипотека секој месец?

bridge icon

Можно финансирање

We arrange short-term financing (2-3 years) for hotel acquisitions, construction projects, and construction loan takeouts.

bank icon

Мезанин финансирање

Подредено финансирање на долг за да се пополни празнината помеѓу високиот долг и капиталот без да се откаже од каква било сопственичка камата.

money location icon

Финансиско преструктуирање

Знаеме како да добиеме финансирање на должник во сопственост (ДИП) за хотели што поминуваат низ стечај за реорганизација.

worker icon

Управување со градежни проекти и услуги за застапување

Можеме да помогнеме при управување со проекти за изградба на хотели и претставување на сопствениците.

bell icon

Услуги за управување со хотели

Дозволете професионалците да работат со вашиот хотел за вас и да се справат со стресните детали додека одите и уживате во вашиот живот.

Кои се некои значајни придобивки од
Кредити што ги организираме?

porcentage icon

Фиксна или променлива
каматна стапка

calendar icon

Долгорочен заем
(Од 5 до 30 години)

time and money icon

Краткорочен заем
(до 2-3 години)

money icon

Заврши целосно амортизирачки заем
целиот рок на заемот

house icon

Прибегнување кон и
Не-регрес

money bag icon

Повисоки ЛТВ

Ние организираме брзо финансирање на хотели

We have access to all available types of commercial real estate financing programs including Conventional Bank Loans as well as Government Guaranteed (SBA & USDA), CMBS, Life Insurance Company, Mezzanine / Subordinate, Short Term Bridge, C-PACE, and Preferred Equity.

beach hotel photo
Dolphin reef sunrise photo
hotel staff photo
Radisson hotel group logo
Marriott Logo
Choice hotels photo
best western photo
Wyndham hotels & resorts logo
Intercontinental hotels group logo
hilton hotels & resorts logo

Закажете ја вашата БЕСПЛАТНА консултација

Ние можеме да ви помогнеме со секој проект за финансирање хотели што го разгледувате.

Please complete the form below to schedule a telephone appointment with one of our hotel financing specialists. If you do not speak English please specify your language in the message field so we can arrange to have a language interpreter participate in the telephone call.

Ажурирање на пазарот - каматни стапки