+1 (813) 327-5100

Hotel Financing Services We Offer

Rrjeti ynë mbarëkombëtar i huadhënësve ka ekspertizën dhe kapacitetin për të financuar shpejt çdo lloj projekti kapital hotel.  Ne organizojmë financim për:

house plans icon

Zhvillimi dhe Ndërtimi i Hotelit të Ri

Dëshironi të ndërtoni një hotel të ri prototip ekskluziviteti nga fillimi? Ne mund të organizojmë financim për këtë.

service icon

Rifinancimi i borxhit

If your hotel mortgage loan is maturing or if you feel your interest rate is too high, then it is time to refinance. Additionally, many owners refinance their hotel(s) after several years of paying down debt to harvest their equity (and get their “cash out”) by increasing the loan-to-value ratio (amount of leverage) of the refinancing loan, so they can purchase or develop more hotels.

motel icon

Blerja e një hoteli

Dëshironi të zgjeroni gjurmët e kompanisë tuaj duke blerë një hotel tjetër që ka rrjedhje monetare në vend dhe më pas duke e rinovuar atë për një konvertim të markës? Ne mund t'ju ndihmojmë me këtë duke siguruar ose urë ose financim të përhershëm, bazuar në rrethanat.

service icon

Ura e financimit

Ne organizojmë financime afatshkurtra (2-3 vjet) për blerjet e hoteleve, projektet e ndërtimit dhe marrjen e huave të ndërtimit. Kreditë e urës u lejojnë investitorëve mundësinë për të blerë një hotel dhe më pas ta ripozicionojnë atë duke pësuar rinovime PIP dhe/ose konvertime të markave me një ndryshim potencial në menaxhim para stabilizimit dhe duke u bërë tërheqës financiarisht në mënyrë që të sigurojnë financim të përhershëm

service icon

Financimi me kat të ndërmjetëm

Ne mund të sigurojmë një lloj financimi të borxhit të varur që është në dispozicion për të mbushur një hendek midis borxhit të lartë dhe kapitalit pa hequr dorë nga ndonjë interes pronësie. Ristrukturimi financiar-Ne e dimë se si të marrim financime nga Debitori në Posedim (DIP) për hotelet që kalojnë falimentimin e Kapitullit 11 të Riorganizimit.

service icon

Shënim Blerje

Dëshironi të bëheni mbajtës i hipotekës së hotelit dhe të paguheni pagesa hipotekash çdo muaj? Ne ofrojmë financim për investitorët për të blerë hua të hoteleve të shqetësuara, me probleme dhe me performancë, ndonjëherë me një zbritje të konsiderueshme.

service icon

Ura e financimit

Ne organizojmë financime afatshkurtra (2-3 vjet) për blerjet e hoteleve, projektet e ndërtimit dhe marrjen e huave të ndërtimit. Kreditë e urës u lejojnë investitorëve mundësinë për të blerë një hotel dhe më pas ta ripozicionojnë atë duke pësuar rinovime PIP dhe/ose konvertime të markave me një ndryshim potencial në menaxhim para stabilizimit dhe duke u bërë tërheqës financiarisht në mënyrë që të sigurojnë financim të përhershëm

service icon

Financimi me kat të ndërmjetëm

Ne mund të sigurojmë një lloj financimi të borxhit të varur që është në dispozicion për të mbushur një hendek midis borxhit të lartë dhe kapitalit pa hequr dorë nga ndonjë interes pronësie. Ristrukturimi financiar-Ne e dimë se si të marrim financime nga Debitori në Posedim (DIP) për hotelet që kalojnë falimentimin e Kapitullit 11 të Riorganizimit.

keys icon

Blerja e një hoteli

Dëshironi të zgjeroni gjurmët e kompanisë tuaj duke blerë një hotel tjetër që ka rrjedhje monetare në vend dhe më pas duke e rinovuar atë për një konvertim të markës? Ne mund t'ju ndihmojmë me këtë duke siguruar ose urë ose financim të përhershëm, bazuar në rrethanat.

worker icon

Menaxhimi i Projekteve të Ndërtimit dhe Shërbimet e Përfaqësimit

Dëshironi të bëheni mbajtës i hipotekës së hotelit dhe të paguheni pagesa hipotekash çdo muaj? Ne ofrojmë financim për investitorët për të blerë hua të hoteleve të shqetësuara, me probleme dhe me performancë, ndonjëherë me një zbritje të konsiderueshme.

house plans icon

Ky është titulli

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit Tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

service icon

Rifinancimi i një hoteli të vetëm ose një portofol hotelesh me financim të përhershëm afatgjatë

Nëse hipoteka juaj po piqet, atëherë është koha për të rifinancuar. Për më tepër, shumë pronarë rifinancojnë hotelin (at) e tyre pas disa vitesh të shlyerjes së borxhit për të korrur kapitalin e tyre (dhe për të marrë "paratë e tyre") duke rritur raportin kredi-vlerë të kredisë së rifinancimit, në mënyrë që ata të blejnë ose të zhvillojnë më shumë hotele. Ne mund ta organizojmë këtë për ju.

Si punojme

Ne në Spirides Hospitality Finance Company kemi marrëdhënie të ngushta me dhjetëra huadhënës të industrisë së mikpritjes të cilët ofrojnë një shumëllojshmëri të programeve të financimit me ritme shumë konkurruese. Kushtet që citohen nga huadhënësit tanë përcaktohen nga shumë faktorë. Ne jemi në gjendje të marrim për klientët tanë kushtet më të mira të financimit të disponueshme sot në varësi të këtyre faktorëve të cilët përfshijnë huamarrësin, vendndodhjen, flamurin e ekskluzivitetit, dhe karakteristikat e pronës dhe parashikimet financiare për të renditur vetëm disa.

Ne e dimë që çdo marrëveshje është unike. Me çdo mundësi transaksioni që vjen në tryezën tonë, ne në Spirides Hospitality Finance Company kemi kohë dhe bëjmë përpjekje për të kuptuar nevojat dhe objektivat unike të secilit klient dhe për të hulumtuar, analizuar dhe kuptuar çdo hotel subjekt për të siguruar krijimin e një strukture kapitali që është në shërbim adekuat dhe është në përputhje me qëllimet dhe objektivat strategjike të klientit.

Ne rishikojmë secilën nga kërkesat e klientëve tanë për financim, dhe më pas identifikojmë se cilat burime kapitali ka më shumë gjasa të financojnë projektin e tyre të propozuar dhe zhvillojmë diskutime me secilin prej tyre për të marrë tarifat dhe tarifat më të ulëta dhe kushtet dhe kushtet më të favorshme të mundshme për klientët tanë. Ne qëndrojmë të përfshirë në çdo hap të procesit derisa transaksioni të mbyllet me sukses dhe fondet të disbursohen. Ne bëjmë gjithçka në fuqinë tonë për të lehtësuar dhe përshpejtuar procesin e mbylljes me burimin ose burimet e reja të kapitalit të secilit klient.  

Ne nuk paguajmë asnjë tarifë paraprake, dhe asnjë tarifë nuk i takon dhe paguhet kompanisë sonë nëse financimi që ne organizojmë nuk pranohet nga klienti ynë dhe transaksioni mbyllet me sukses. Shumë herë huadhënësit do të paguajnë tarifën tonë në mënyrë që klientët tanë të mos kenë nevojë.

Cilat janë disa përfitime të dukshme të kredive që ne marrim?

• Aftësia për të rifinancuar borxhin tuaj ekzistues dhe madje edhe për të financuar një zgjerim (përmes një projekti blerjeje ose ndërtimi) në një transaksion  

• Nëse ndonjëherë vendosni të shisni hotelin tuaj, shumë herë hipoteka juaj mund të supozohet nga blerësi

• Shumica e kostove të mbylljes dhe tarifat dhe shpenzimet e huasë mund të financohen në hua

• Deri në 90% Kredi në vlerë (LTV) financim (10% kontributi i pronësisë së pronarit)

• Kredi e amortizuar plotësisht gjatë gjithë afatit të huasë në shumë raste

• Afatshkurtër i gjatë (deri në 2-3 vjet)

• Kredi afatgjatë (5 deri në 30 vjet)

• Norma fikse ose e ndryshueshme e interesit   

Shërbime të tjera që Ofrojmë

Menaxhimi i Projektit të Ndërtimit të Hotelit dhe Shërbimet e Përfaqësimit të Pronarëve

Projektet e ndërtimit të hoteleve janë shumë të ndërlikuara. Tejkalimi i kostos, gabimet në buxhet, të metat e projektimit, vonesat e orarit, ndryshimi i porosive dhe komunikimi i gabuar i kontraktuesit mund ta kthejnë ëndrrën tuaj të zhvillimit të hotelit në një makth. Për të parandaluar që këto gjëra të mos ju ndodhin, ne njohim kompaninë më të respektuar të menaxhimit të projekteve të ndërtimit të hoteleve dhe përfaqësimin e pronarëve në biznes dhe do të ishim të lumtur të bënim një hyrje. Vetem pyet.

Shërbimet e Menaxhimit të Hoteleve

Lërini profesionistët të drejtojnë hotelin tuaj për ju dhe të trajtojnë detajet dhe shqetësimet ndonjëherë stresuese ndërsa shkoni dhe shijoni jetën tuaj. Ne i njohim kompanitë më të respektuara dhe me përvojë të menaxhimit të hoteleve në biznes dhe do të ishim të lumtur të bënim një hyrje. Vetem pyet.

Vizitoni tonën Na kontaktoni faqe tani për të planifikuar një konsultë telefonike falas për çdo projekt financimi hoteli që po shqyrtoni.

*Të gjitha aplikimet për financim janë të kushtëzuara nga nënshkrimi i suksesshëm i burimit (ve) të kapitalit i cili shqyrton ndër të tjera cilësinë e kredisë, fuqinë financiare dhe përvojën në industri të huamarrësit dhe të gjithë garantuesve të huasë, si dhe atë financiar, operacional, dhe realizueshmërinë e tregut të projektit të parashikuar.