Ekuiteti i preferuar

Ekuiteti i preferuar

Megjithëse më e shtrenjtë se financimi i borxhit, duke marrë një investim të Ekuitetit të Preferuar për hotelin tuaj është e mundur që ju të arrini deri në 95% Huas-to-Cost / 95% Kredi-me-Vlerë të një strukture të kapitalit të projektit të financimit / kapitalit të grumbullit. Kjo do të thotë që pronarët, investitorët dhe zhvilluesit nuk kanë pse të vënë shumë nga paratë e tyre në projekt. Ekuiteti i preferuar mund të përdoret për blerjen e hoteleve, rikapitalizimin e një kapitali ekzistues, ndërtimin e tokës, rinovimin, blerjen e partnerëve dhe kapitalin e shpëtimit. Ne mund të organizojmë këtë lloj financimi për ju.

Miami Beach Hotels