FF & E dhe Financimi i Renovimit

FF & E dhe Financimi i Renovimit

Ne mund të aranzhojmë që ju të financoni përmes lizingut ose automjeteve të tjera financiare pothuajse çdo lloj orendie hoteli, pajisje dhe pajisje, përfshirë mallra të buta tekstili si qilima dhe trajtime dritaresh. Me financime të veçanta FF & E ju nuk do të keni nevojë të përdorni asnjë nga të ardhurat tuaja të huasë hipotekare për të blerë artikuj FF & E. Artikujt e tjerë që mund të blihen përmes financimit të FF & E përfshijnë dyshekët, kyçet e dyerve, televizorët, kondicionerët, sistemet kompjuterike të menaxhimit të pronës (PMS), sistemet kompjuterike të pikës së shitjes (POS), sistemet e sigurisë, mbulesat e mureve, mbulesat e krevatit, makinat e akullit , pajisje dhe pajisje kuzhine, pajisje bar, kasaforta, rondele dhe tharëse, parkim i jashtëm-pishinë-pajisje ndriçimi ballkoni, ndriçim LED i brendshëm, shenja të brendshme dhe të jashtme, pajisje të qendrave të fitnesit dhe ashensorë të pishinave.

Dolphin Reef Bar photo.jpg