+1 (813) 327-5100

Rreth Nesh

Themeluesi i kompanisë dhe Presidenti Harry G. Spirides është një ish pronar dhe operator i një hoteli turistik me 205 dhoma, me shërbim të plotë, pranë plazhit për më shumë se 20 vjet. Ai u ngrit në rangun e kompanisë hoteliere të familjes së tij nga pjatalarëse restoranti në menaxher të përgjithshëm deri në shefin ekzekutiv. Ai është një hotelier i gjeneratës së tretë dhe ka mbi 30 vjet përvojë pune në hotele me shërbim të plotë. Në fakt, familja Spirides ka zotëruar, operuar, zhvilluar dhe këshilluar hotele dhe restorante për më shumë se 90 vjet - që nga vitet 1920. Gjatë qëndrimit të tij 20 vjeçar duke mbajtur pozicionin e pronarit të hotelit dhe shefit ekzekutiv Harry Spirides punësoi mijëra njerëz dhe drejtoi kompaninë e tij në të gjitha fazat e ciklit të jetës së një kompanie hoteliere dhe lundroi me sukses nëpër shumë marrëdhënie financiare, juridike, ekonomike, publike dhe operacione të rëndësishme ngjarjet. Zoti Spirides ka shërbyer për dekada si anëtar i bordeve të drejtorëve të organizatave të fokusuara në marketingun e destinacionit turistik, operacionet e qendrave të konventave komunale dhe zhvillimin ekonomik. Ai gjithashtu ka shërbyer në autoritetet dhe komitetet e qeverisë shtetërore dhe lokale. Ai është një autor i botuar i historisë së hoteleve.

Në shumë raste gjatë 20 viteve të tij si pronar hoteli dhe operator Harry Spirides fitoi me sukses kapitalin e nevojshëm për të rifinancuar borxhin e hipotekës së kompanisë së tij, si dhe për të financuar ndërtime të reja, blerje, rinovime dhe operacione. Ai e di nga afër se si financat janë gjaku i çdo hoteli dhe ai me siguri mund të lidhet me çdo situatë financiare në të cilën një pronar hoteli mund të gjendet. 

Harry Spirides shiti hotelin e tij në 2014 në një treg të gjallë të pasurive të patundshme në hotel. Sot, z. Spirides zotëron dhe operon Spirides Hospitality Finance Company ku e gjen shumë shpërblyese të ndihmojë pronarët e hoteleve me nevojat e tyre financiare, pasi "kanë ecur një mijë kilometra në këpucët e tyre". Ai siguron fonde në kushtet më të mira të mundshme për pronarët e hoteleve të vendosura në të gjithë Shtetet e Bashkuara duke përdorur lidhjet e tij të thella, të provuara dhe të vendosura mirë në tregjet e kapitalit dhe industrinë e mikpritjes në përgjithësi. 

Z. Spirides mban një diplomë Master në Administrim Biznesi nga Universiteti Mercer dhe një diplomë Bachelor në Shkencë në Administrim Mikpritje nga Universiteti Shtetëror i Floridës. Atij gjithashtu i është dhënë Certifikimi i Avancuar në Prona të Paluajtshme dhe Investime në Hotele nga Shkolla e Administrimit të Hoteleve në Universitetin Cornell. Harry Spirides është një veteran ushtarak dhe ish oficer i porositur. Ai shërbeu 3 vjet detyrë aktive dhe 8 vjet detyrë rezervë si oficer federal i zbatimit të ligjit në Rojet Bregdetare të SHBA. Ai mori një shkarkim të nderuar nga shërbimi ushtarak në vitin 2008. Spirides Hospitality Finance Company u verifikua në vitin 2017 si një Biznes i Vogël në Pronësi të Veteranëve nga Departamenti Amerikan i Çështjeve të Veteranëve. 

Për të lexuar rreth transaksioneve të fundit që kemi rregulluar me sukses, ju lutemi vizitoni kanalet tona të mediave sociale.  

Historia Familjare Spirides e Shërbimit të Mikpritjes 

Në 1910, George Leonidas Spirides emigroi në Shtetet e Bashkuara nga Sparta, Greqi. Ai kaloi 5 vitet e ardhshme duke punuar në New York City si një makinë larëse enësh, kuzhinier dhe një djalë që jepte lule.

Në 1915, George L. Spirides u transferua në Endicott, New York, për të punuar për kushëririn e tij të parë James Strates, pronar i Strates Shows, i cili u bë shfaqja më e madhe karnavale udhëtuese e kombit. Në atë kohë shfaqja udhëtoi me 50 makina hekurudhore me gjatësi të dyfishtë dhe punësoi 900 njerëz. George Spirides menaxhoi objektin e ngrënies në Strates i njohur si "Cookhouse". Në mes të shfaqjeve George Spirides udhëtoi në karnavale të tjera dhe ngjarje speciale ku ai drejtonte akulloren e tij dhe pikat e koncesionit të kremit të ngrirë.

Në vitin 1940, George L. Spirides dhe gruaja e tij Florence u transferuan në Savannah, Gjeorgji, ku ata zotëronin dhe drejtonin qendrat e shërbimit të ushqimit dhe objektet e strehimit për 40 vitet e ardhshme.  

Në mesin e viteve 1950, nipi i George L. Spirides George H. Spirides emigroi nga Sparta, Greqi në Savannah, GA dhe mësoi plotësisht biznesin e hotelit ndërsa punonte për xhaxhain e tij gjatë disa viteve të ardhshme.

Në mesin e viteve 1960, George H. Spirides bleu pjesën e fundit të mbetur të një hoteli legjendar të plazhit të vjetër pranë Savannah, Gjeorgji, dhe gjatë 30 viteve të ardhshme ai drejtoi dhe zgjeroi atë hotel dhe e shndërroi atë në një dhomë moderne me 205 dhoma, të plota. shërbim hotel turistik plazhi i cili priti më shumë se 100,000 mysafirë çdo vit.

Në vitin 1966, George H. Spirides u martua me gruan e tij Frances e cila është me origjinë nga Knoxville, Tennessee dhe një anëtar i familjes së shquar Regas të pronarëve dhe operatorëve të restoranteve. Kushëriri i Frances Bill Regas ishte President i Shoqatës Kombëtare të Restoranteve në vitet 1980-81. Duke punuar ngushtë me burrin e saj, Frances përfundimisht punoi për 43 vjet duke mbikëqyrur tryezën e punës, mbajtjen e shtëpisë dhe operacionet e kontabilitetit në biznesin e hoteleve të familjes Spirides. Ajo doli në pension në 2009.   

Në vitin 1969, George H. Spirides ndihmoi mikun e tij të mirë Cecil B. Day për të hartuar, ndërtuar dhe hapur Inn -in e parë në botë pranë Savannah, GA, dhe George H. Spirides më pas u bë menaxheri i parë i Inn -it të parë të botës. 

Në vitet 1980, djali i George H. Spirides, Harry G. Spirides, themeluesi dhe pronari i Spirides Hospitality Finance Company, filloi të punojë në industrinë e hotelerisë me shërbime të plota në një moshë të re. Harry mësoi të gjitha aspektet e biznesit të hotelit me shërbime të plota ndërsa punonte për babanë e tij. Gjatë 30 viteve të ardhshme ai u ngrit në radhët e kompanisë hoteliere të familjes së tij duke punuar në çdo pozicion nga Restoranti i Pjatalarëse dhe Busboy deri te Zyrtari i Tavolinës, Drejtor i Përgjithshëm deri te Zyrtari Kryesor Ekzekutiv.

Në vitin 2014, familja Spirides shiti kompaninë e tyre të hotelit dhe restorantit Savannah, GA në një treg të gjallë të pasurive të patundshme të hoteleve.

Në vitin 2015, Harry G. Spirides themeloi Spirides Hospitality Finance Company në Tampa, FL, ku sot ai e gjen shumë shpërblyese të ndihmojë pronarët e hoteleve me nevojat e tyre të financimit, duke “ecur një mijë kilometra në këpucët e tyre”.

Kremtimi i 100 vjetëve që i shërbejnë spitalit! Familja Spirides ka zotëruar, operuar, zhvilluar dhe këshilluar hotele dhe restorante vazhdimisht që nga vitet 1920. Financimi i hoteleve është tani specialiteti dhe fokusi ynë kryesor i biznesit.

Vizitoni tonën Na kontaktoni faqe tani për të planifikuar një konsultë telefonike falas për çdo projekt financimi hoteli që po shqyrtoni.