Ndërtimi, Rifinancimi i Borxhit dhe Blerja
Loans – Fast, Fair & Simple

Through our nationwide network of lenders and other sources of capital Spirides Hotel Finance Company provides financing for hotel, motel, and resort owners and developers across the United States to fund new ground-up construction projects, acquisitions, debt re-financings, and renovations.  We have the expertise and the capacity to quickly fund any type of hotel capital project.  The size of the financing products we provide for our customers typically ranges from $2,000,000 and upwards.

handshake icon

Kredi për ndërtim

Want to build a new franchise prototype hotel from the ground up? We can arrange financing for that.

Holiday Inn Express photo
money icon

Rifinancimi i borxhit

Nëse hipoteka juaj po piqet, atëherë është koha për të rifinancuar. Ne mund të ndihmojmë me rifinancimin e një hoteli të vetëm ose një portofol hotelesh.

Hampton Inn photo
house icon

Kredi blerëse

Dëshironi të zgjeroni gjurmët tuaja duke blerë një hotel tjetër që ka rrjedhë parash në vend dhe ta rinovoni atë për një konvertim të markës?

Hilton True Florence photo

Produkte dhe Shërbime të tjera që Ne Ofrojmë

money chart icon

FF & E dhe Financimi i Renovimit

Ne mund të aranzhojmë që ju të financoni përmes lizingut ose automjeteve të tjera financiare pothuajse çdo lloj orendie hoteli, pajisje dhe pajisje, përfshirë mallra të buta tekstili si qilima dhe trajtime dritaresh.

balance icon

Ekuiteti i preferuar

Megjithëse më e shtrenjtë se financimi i borxhit, duke marrë një investim të Ekuitetit të Preferuar për hotelin tuaj është e mundur që ju të arrini deri në 95% Huas-to-Cost / 95% Kredi-me-Vlerë të një strukture të kapitalit të projektit të financimit / kapitalit të grumbullit.

document icon

Shënim Blerje

Dëshironi të bëheni mbajtës i hipotekës së hotelit dhe të paguheni pagesa hipotekash çdo muaj?

bridge icon

Ura Financimi

We arrange short-term financing (2-3 years) for hotel acquisitions, construction projects, and construction loan takeouts.

bank icon

Financimi me kat të ndërmjetëm

Financimi i borxhit të varur për të mbushur një hendek midis borxhit të lartë dhe kapitalit pa hequr dorë nga ndonjë interes pronësie.

money location icon

Ristrukturimi financiar

Ne e dimë se si të marrim financime nga Debitori në Posedim (DIP) për hotelet që kalojnë falimentimin e riorganizimit.

worker icon

Menaxhimi i Projekteve të Ndërtimit dhe Shërbimet e Përfaqësimit

Ne mund të ndihmojmë me menaxhimin e projektit të ndërtimit të hoteleve dhe përfaqësimin e pronarëve.

bell icon

Shërbimet e Menaxhimit të Hoteleve

Lërini profesionistët të drejtojnë hotelin tuaj për ju dhe të trajtojnë detajet stresuese ndërsa shkoni dhe shijoni jetën tuaj.

Cilat janë disa përfitime të dukshme
Kreditë që Ne Organizojmë?

porcentage icon

Fiks ose i ndryshueshëm
norma e interesit

calendar icon

Hua afatgjate
(5 deri në 30 vjet)

time and money icon

Hua afatshkurtër
(deri në 2-3 vjet)

money icon

Kredia e amortizuar plotësisht
të gjithë afatin e huasë

house icon

Rekursi dhe
Jo-rekurs

money bag icon

LTV më të larta

Ne organizojmë financimin e shpejtë të hotelit

We have access to all available types of commercial real estate financing programs including Conventional Bank Loans as well as Government Guaranteed (SBA & USDA), CMBS, Life Insurance Company, Mezzanine / Subordinate, Short Term Bridge, C-PACE, and Preferred Equity.

beach hotel photo
Dolphin reef sunrise photo
hotel staff posing and smiling
Radisson hotel group logo
Marriott Logo
Choice hotels photo
best western photo
Wyndham hotels & resorts logo
Intercontinental hotels group logo
hilton hotels & resorts logo

Programoni konsultën tuaj FALAS

Ne mund t'ju ndihmojmë me çdo projekt financimi të hoteleve që po shqyrtoni.

Please complete the form below to schedule a telephone appointment with one of our hotel financing specialists. If you do not speak English please specify your language in the message field so we can arrange to have a language interpreter participate in the telephone call.