FF & E и финансирање на обнова

FF & E и финансирање на обнова

Ние можеме да организираме да финансирате преку лизинг или други финансиски возила речиси секаков вид хотелски мебел, опрема и опрема, вклучувајќи текстилни меки производи како теписи и третмани со прозорци. Со посебно финансирање од FF & E, нема да морате да користите ниту еден приход од вашиот хипотекарен заем за купување предмети од FF & E. Останатите предмети што можат да се купат преку финансирање од FF & E вклучуваат душеци, брави на врати, телевизори, климатизери, компјутерски системи за управување со имот (ПМС), компјутерски системи за продажба (ПОС), безбедносни системи, wallидни облоги, покривки на креветот, машини за мраз , кујнски апарати и опрема, опрема за барови, сефови, машини за перење и сушење, надворешни паркинг-базен-балконски светла, внатрешно LED осветлување, внатрешни и надворешни знаци, опрема за фитнес центар и лифтови за базени.

dolphin reef bar photo